Projecte fotogràfic

Bona tarda,

En el meu cas vull trencar tota la perfecció que preten tenir un projecte fotografic i per trencar aquesta perfecció vull jugar amb el desenfoc, fer fotografies d’activitats que podem dur a terme al nostre dia a dia, pero desenfocades, que tot sigui una intuició, que la ment pugui acabar de definir que vol veure.

Al final sempre busquem una imatge perfecte, definida, correcte i el que vull amb aquest projecte és mostrar que no sempre ens cal aquesta perfecció, sino que de vegades necessitem que ens iluminin una mica, sense dir-nos del tot el que tenim davant per poder acabar o transformar l’imatge com vulgui la  ment de cada persona.

 

 

2 comentaris

 1. Rocio Moreno Duque

  M’agrada molt la teva idea!! la perfecció d’allò imperfecte!
  Visibilitat:
  Públic

 2. Isidro Monreal Ruestes

  Hola Rubén, aquest projecte presenta una dificultat enorme, i realment no sé si validar-lo. Pot ser un repte molt interessant, però si no aconsegueixes que la teva “imperfecció” sigui perfecte, i sense cap mena de dubte controlada… Pots suspendre el taller. Per trencar les regles les has de conèixer molt, i no és el cas. Busca’t un altre projecte. i torna a publicar la proposta. A més a més, tampoc em queda clar en quina modalitat de fotografia documental, periodística, publicitaria o de producte entraria.
  Visibilitat:
  Públic

Deixa un comentari